Verkoop of koop uw jacht via Sea Independent

Wij promoten de verkoop van uw jacht in ons portfolio via ons netwerk dat meer dan 35 internationale jachtbrokers telt. Wij gaan een stap verder dan het gewoonweg aanbieden van uw jacht op internet. Wij leveren een wereldwijd netwerk van echte mensen en betrouwbare bedrijven dat aan zowel verkopers als kopers waardevolle lokale ondersteuning geeft, alsook kennis en persoonlijke aandacht. Wij bieden tevens de mogelijkheid aan – krachtens de voorafgaande overeenkomst – om uw jacht op internationale bootshows te tonen en/of deel te nemen aan andere marketingacties of evenementen.

Wanneer u uw jacht verkoopt via Sea Independent, werkt u met één enkel contactpunt, de Central Agent, om gebruik te kunnen maken van de diensten van 35 gecertificeerde professionele jachtbrokers en brokerfirma's. Zodra een geïnteresseerde koper is gevonden door onze marketingactiviteiten, zorgt Sea Independent niet alleen voor technische en commerciële communicatie met de koper maar ook voor jachtbezichtigingen; kortom, alle aspecten van onderhandelingen en verkooptransacties worden behandeld.

Dit brengt verscheidene verantwoordelijkheden met zich mee, zoals het opstellen van het memorandum van overeenstemming, het overmaken van de aanbetaling naar de derdenrekening van Sea Independent, het organiseren van testvaarten, het opstellen van het finaal contract, het overmaken van het saldo naar de derdenrekening en ten slotte het leveren van de jacht naar de koper.

Een professionele, accurate en efficiënte uitvoering van deze taken leidt tot een vlotte overdracht van eigendom en betaling.

 

Advies bij het kopen van een Jacht.

Een jacht kopen is leuk. Verschillende jachten met elkaar vergelijken om dan het meest geschikte jacht te kiezen is een plezierig proces. Wanneer het op het bepalen van de marktwaarde aankomt, of op technische expertise, is het verstandig om professioneel advies in te winnen. Sea Independent is een jachtmakelaardij met goed getrainde en ervaren makelaars die dat professionele advies kunnen geven. Ons uitgebreide wereldwijde netwerk biedt u, als onze cliënt, een in deze bedrijfstak ongeëvenaarde kennisbank en ondersteuning. Aan de hand uw wensen kunnen wij het juiste jacht vinden, het voor u inspecteren en u adviseren over wat een redelijke prijs zou zijn. We controleren eigendom, registratie en fiscale situatie. We organiseren de onderhandelingen voor u, stellen de verkoopovereenkomst op en zorgen voor alle formaliteiten die bij het kopen van een jacht komen kijken. Transactie van het aankoopbedrag is mogelijk via onze beveiligde escrowrekening. We blijven bij u totdat u de sleutels krijgt. En daarna…

 

Neem direct contact op.

 

Get a no-obligation quote

 

 

 lees onze  general conditions