WorldWide
Yacht Brokers

Daniel Jones
Shirley House P.O. Box N-624 Nassau The Bahamas

Tags: The Bahamas

Sea Independent Bahama's

Met trots kondigen we Sea Independent Bahamas aan. We vertegenwoordigen een eilandland dat rijk is aan ongerepte vaargebieden, vissen en duiken van wereldklasse met een eindeloze selectie van zee- en landbestemmingen om te verkennen. Decennialang zijn de Bahama's het volgzame oceaanreservaat geweest dat zeilers, sporters en vakantiegangers naar haar lieflijke kusten trekt. Het uitgestrekte netwerk van barrièreriffen van de Bahama's behoren tot de mooiste en meest intacte ter wereld. Wat is een betere plek om het goed gevonden vaartuig te bezitten en te gebruiken; met zoveel veilige ankerplaatsen en havens, veilige jachthavens en gemakkelijk bereikbare luchthavens. Een vriendelijke, relaxte levensstijl is hier de norm: de lokale bevolking is charmant en boeiend. De Bahama's dienen ook als de toegangspoort tot het varen op de Caribische eilandenketen en daarbuiten; dit alles zorgt voor een uitstekende jachtbestemming die alle soorten schepen bedient.
Bij Sea Independent Bahamas hebben we meer dan 35 jaar jachtervaring op de eilanden om met u te delen, evenals vele jaren in de botenbouw, chartering, levering en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen het schip van uw dromen te vinden en te beheren.
We bieden gemakkelijke toegang tot het Bahamaanse register; dit biedt een unieke reeks voordelen voor de jachteigenaar. Wij zijn gewend om de allerbeste service te verlenen aan klanten die niets minder verwachten.
Sea Independent Bahama's gelegen in Man-O-War Cay, Abacos, Bahama's.

This site uses cookies for optimal presentation of our selection of yachts and content.