een dienstverlenend bedrijf in de jachtindustrie

Sea Independent biedt een brede variëteit van diensten aan zowel kopers als verkopers door zorgvuldig de behoeften van beiden te hebben onderzocht.

Sea Independent diensten

het perspectief van de koper :

De eerste stap bij het vinden van het “perfecte” jacht is het uitgebreid onderzoeken van verschillende mogelijkheden die het beste aansluiten bij de criteria en voorkeuren van de koper. Om deze stap effectief te vergemakkelijken, biedt Sea Independent een gedetailleerde presentatie van de jachten met foto's en uitgebreide detailspecificaties. Bovendien, zodra een korte lijst van potentiële jachten is samengesteld, stelt het fysiek zien van het jacht de koper in staat om niet alleen een visueel maar ook contextueel inzicht te krijgen in zijn/haar toekomstige jachtaankoop. Sea Independent biedt deze service door verdere assistentie te bieden bij alle jachtonderzoeken met gekwalificeerde inspecteurs. Daarnaast wordt indien nodig advies gegeven over de kosten van onderhoud, reparatie en refit.

Zodra het "perfecte" jacht is gelokaliseerd, komen financiële transacties in het spel. Sea Independent biedt bijvoorbeeld hulp bij het afhandelen van de vele aspecten van onderhandeling, controle van de verkooptransactie en advies over juridische en financiële mogelijkheden, bijgestaan door specialisten op het gebied van juridische zaken, registratie, vlagkeuze en belastingen.

Sea Independent helpt ook bij overwegingen met betrekking tot begeleiding bij het huren of kopen van ligplaatsen en advies over exploitatiebudgetten en jachtbeheer voor charteractiviteiten, zoals: het vinden van gekwalificeerde bemanning voor jachtcharters, privévakanties of gewoon ontspannen cruisen over de hele wereld. Ook met betrekking tot technische behoeften biedt Sea Independent betrouwbare after-sales services en reparaties, bijgestaan door gekwalificeerde en efficiënte technici en leveranciers.

Tot slot biedt Sea Independent totale financiële zekerheid. Dit betekent dat alle gelden op een geblokkeerde rekening worden gestort totdat alle benodigde documenten om over te gaan tot de eigendomsoverdracht zijn ontvangen en vrijgemaakt van lasten. Alleen op dit moment zal de verkoper worden betaald.

Sea Independent diensten

het perspectief van de verkoper :

De eerste stap bij het verkopen van uw jacht is het verzamelen van nauwkeurige en esthetische informatie over het schip. Sea Independent maakt en stelt volledige specificaties en professionele foto's van het jacht samen en brengt het jacht vervolgens actief op de markt door de op maat gemaakte informatie naar specifieke gerichte "potentiële" kopers te sturen. Daarnaast adverteert Sea Independent het jacht op verschillende internationale websites en in de jachtpers en verzendt het de informatie naar het wereldwijde Sea Independent netwerk van jachtmakelaars. Tevens is er de mogelijkheid om – na voorafgaande overeenkomst – het jacht te tonen op internationale botenshows en/of deelname aan andere marketingacties of evenementen.

Zodra een geïnteresseerde koper is gevonden, biedt Sea Independent niet alleen technische en commerciële communicatie met de koper, maar is ook aanwezig bij jachtbezichtigingen; uiteindelijk alle aspecten van onderhandelingen en verkooptransacties afhandelen. Het afhandelen van onderhandelingen en verkooptransacties, brengt een verscheidenheid aan verschillende verantwoordelijkheden met zich mee, zoals: het opstellen van het memorandum van overeenkomst, het vereffenen van de aanbetaling op de geblokkeerde rekening, het organiseren van inspecties en proefvaarten, het opstellen van het definitieve contract dat door de koper moet worden ondertekend en de goedkeuring van het saldo op de geblokkeerde rekening en tot slot de levering van het jacht aan de koper. Professionele, accurate en efficiënte uitvoering van deze competenties zorgen voor een vlotte eigendomsoverdracht en betaling.

Tot slot biedt Sea Independent totale financiële zekerheid. Dit betekent dat alle gelden die door de koper zijn ontvangen en op de geblokkeerde rekening staan, op de voltooiingsdatum aan de verkoper worden vrijgegeven.

Sea Independent

alleen de hoogste reputatie:

In alle hoeken van de wereld bent u verzekerd van dezelfde aangeboden diensten van hoge kwaliteit, omdat Sea Independent extra zijn best doet om exclusieve zorg en aandacht voor de klant te bieden. Het onderhoudsniveau en de technische kwaliteit van alle jachten die gekocht of verkocht worden moet perfect zijn. Om het nog maar niet te hebben over de financiële aspecten die tot in het kleinste detail worden nagegaan, ook voor wat betreft juridische en internationale belastingkwesties. De expertise van Sea Independent verhoogt uw vaarplezier.