Jongert

VERKOOP UW JACHT VIA SEA INDEPENDENT

Ruim 35 internationale jachtmakelaars promoten actief de verkoop van de jachten in onze portefeuille. We bieden een wereldwijd netwerk van echte mensen en vertrouwde bedrijven die zowel verkopers als kopers waardevolle lokale ondersteuning, kennis en persoonlijke aandacht bieden.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om – na voorafgaande overeenkomst – uw jacht te tonen op internationale botenbeurzen en/of deelname aan andere marketingacties of evenementen.

Bij het verkopen van uw jacht via Sea Independent werkt u met één aanspreekpunt , de Central Agent , voor meer dan 35 gecertificeerde professionele jachtmakelaars en makelaardijbedrijven.
Zodra een geïnteresseerde koper is gevonden via onze marketingactiviteiten, biedt Sea Independent niet alleen technische en commerciële communicatie met de koper, maar is ook aanwezig bij bezichtigingen van jachten; uiteindelijk alle aspecten van onderhandelingen en verkooptransacties afhandelen.

Aankoop

Koop uw jacht via SEA INDEPENDENT

Als het gaat om het beoordelen van de marktwaarde of technische kwaliteiten, is het meestal noodzakelijk en verstandig om professioneel advies in te winnen.

Bij Sea Independent kunnen onze goed opgeleide en ervaren makelaars u dit professionele advies geven. Ons uitgebreide wereldwijde netwerk biedt u als klant een kennisbank en ondersteuning die zijn gelijke niet kent in deze branche.

Op basis van wat u opgeeft kunnen wij het juiste jacht vinden, inspecteren en adviseren wat de marktconforme prijs dient te zijn. We controleren eigendom, registratie en fiscale situatie. Wij voeren de onderhandelingen voor u, stellen vervolgens de verkoopovereenkomst op en regelen alle formaliteiten bij het kopen van een jacht. Het overmaken van de verkoopsom kan door ons op een veilige manier worden afgehandeld, via onze geblokkeerde rekening.

Wij informeren u graag over diensten .